21 ago 2007, 9:22

Искам да съм с теб 

  Poesía
1491 0 5
Тайничко за теб мечтая,
щом не си около мен.
Ала как да си призная?
В мислите ми нощ и ден

само ти си! И в съня ми
следваш ме! И час след час
мисля си! Но как, кажи ми
ще възникне между нас

нещо искрено и вечно,
щом не искаш ти това?
Аз обичам те сърдечно,
но ужасна самота

чувствам, ако теб те няма
и не зная как така
с моята любов голяма
ще се справя аз сама.

А навярно ме обичаш
и мечтаеш ти за мен?
Но защо не го изричаш?
Може би си убеден,

че към теб съм безразлична,
но съвсем не е така,
знай - за мен е непривична
тази тежка самота.

Искам аз да ти докажа,
че обичам те! И знай,
няма тъй да се откажа,
а ще продължа докрай!

Знаеш ли, че дълги нощи
все не мога да заспя
искам да съм с теб! И още
да си с мен, но не в съня!

И да бъдем вечно двама
в радости и във тъга
и да зная аз, че няма
да ме мъчи самота,

а ще бъда тъй щастлива
и щастлив ще си и ти,
че във миг с любов красива
ще заместя тези дни,

през които съм мечтала
и самотна съм била,
а сега ще искам даже
кратко време самота.

© Цветелина Янкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??