15 jul 2007, 12:00

ИСКАМ ДА ТЕ ИМА 

  Poesía
505 0 3
Искам да те има, да си до мене, скъпи,
и пак да ме омаеш, с мелодия на "Смоуки"!
Да се разхождам с теб в "Градината на Алис"
и в нашите "Парижки нощи" да се слеем!

Искам да те има и когато при мене
се завръщаш с очи и нозе уморени,
но знаеш, че уюта вечен си намерил
и сполучил в жребия, за днес, за утре!

Искам да те има - пишеш на вратата,
а аз като пеперуда свободна, излетяла,
разкъсала пашкула жилав и на воля,
постигнала мечта в премала... има те!

© Мариола Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??