29 feb 2008, 16:21

"Искам да ти кажа..." 

  Poesía
655 0 0
Искам много да ти кажа,
но думи не намирам за това.
За любовта си искам днес да ти разкажа,
да те докосна с моята душа!

В сърцето ми живееше надежда,
която сам погази ти,
но не, ти не успя да я убиеш,
но много, много я рани!

В очите ми слънца горяха,
ти със студ ги вледени,
но не можа да ги погубиш с мрака,
но много, много ги рани!

Във мен безброй мечти живяха,
но сам реши да ги погубиш ти,
но само знай, една от тях остана -
мечтата ми, че с мен ще си!

© Кристина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??