9 may 2007, 13:33

Искам да заложа 

  Poesía
550 0 14

Искам да заложа,
но не на хазарт.
Искам да рискувам,
но не всяка цена.
Човек на крайностите съм,
но гледам сигурния шанс.
Без особена надежда,
аз кули от вяра строя.
И вярвам... безнадеждно,
и продължавам да строя...

Искам да достигна слънцето с ръце
и ето, правя го - докосвам твоето лице.
Искам да живея,
живея без много да му мисля.
Искам да се обзаложа,
че светът може да е много по-различен -
и щастлив, и влюбен, и добър...
Искам да прилаская нощта да ме люби,
до мен си ти - мое момче, люби ме.

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??