7 jul 2009, 12:26

Искам да знаеш, вълшебниче мило... :) 

  Poesía » De amor
2100 0 5


Искам да знаеш вълшебниче мило...

 


Какво е да бъдеш ОБИЧАН,
да знаеш, че някой копнее за теб...
Какво е да бъдеш наричан,
“ЛЮБОВ МОЯ”.. всеки миг!

Какво е да тупти сърцето,
когато доближаваш се до него ТИ!
Какво е да се усмихва лицето,
щом вижда ТВОЙТЕ топли очи!

Какво е нощем да те гали,
eдна ръка, една душа, едно сърце,
какво е бързо да те пали,
с нежни целувчици и гальовен зов-
ТВОЯТА ОБИЧАЩА и ОБОЖАВАЩА ТЕ ЗАВИНАГИ...  Любов :)

 

 

П.П. Посветено с МНОГО ОБИЧ на моето приказно вълшебниче V... :)

07.07.2009 г.

© Любов Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??