4 jun 2007, 9:24

Искам пак да съм си аз 

  Poesía
555 0 2
 

Господи, помогни ми!

Имам чувството, че скоро ще умра.

Моля ти се, сили подари ми,

в душата ми е празно и едва ли ще се съживя.


Нещастна съм, самотна съм,

настанала е в мене празнота.

Нуждая се от някой или нещо,

да ме дари с изгубената ми душевна красота.


Сега съм злобна, мрачна,

отвратителна дори.

Не мога да обичам,

омразата в мен гори.


Искам да си върна добротата и човечността,

която злодеят ми отне

и на някой, истински заслужил,

да ги  подаря.


Господи, помогни ми!

Сега съм друга - безчувствена и зла.

Искам да си върна общителността, нежността

И най-вече вярата в любовта.

© Веселина Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Този стих е за 6+!Много,ама много ми хареса!
    Поздрав,Веси!
    Прегръщам те!
  • Ще си я върнеш Веси!Той ще дойде!Поздрави и повече усмивки
Propuestas
: ??:??