18 jun 2013, 11:25

Искам по-добър живот 

  Poesía
402 0 0

Да се събуждаш всяка сутрин!

Да изчезва закрилата на съня!

Да посрещаш изпитанията трудни,

които ти изпраща деня!

За това трябват сила и смелост!

Не съм сигурна, че го мога това!

Но не съм готова да склоня глава.

Докато виждам, чувам и имам сърце,

за по-добър живот ще воювам,

дори с голи ръце!

© Маргарита Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??