18 июн. 2013 г., 11:25

Искам по-добър живот 

  Поэзия
400 0 0

Да се събуждаш всяка сутрин!

Да изчезва закрилата на съня!

Да посрещаш изпитанията трудни,

които ти изпраща деня!

За това трябват сила и смелост!

Не съм сигурна, че го мога това!

Но не съм готова да склоня глава.

Докато виждам, чувам и имам сърце,

за по-добър живот ще воювам,

дори с голи ръце!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??