Щастлива съм до топлото ти рамо,
усмихната и влюбена във теб.
Прегръщам те и искам само, само
да ме погалят твоите ръце.
Щастлива съм във твоята прегръдка
на танците любими в нежността,
а песента в сърцето ми потръпва
и искам само да не свършва тя.
Щастлива съм отново като идваш
и любовта ти стопля моя ден,
и искам само да не си отиваш,
и искам само да останеш с мен.
Щастлива обич... Любовта голяма...
Смехът ни... Топлия ти глас...
И искам само... Искам само...
О, Боже, колко много искам аз!
© Роза Василева Todos los derechos reservados
Харесвам поезията ти.
Поздрав!