13 dic 2006, 23:32

Искам те! 

  Poesía
1247 1 4

Obra no adecuada para menores de 18 años

Бавно целувай ме ти,
смъквай от мене одежди...
докосвай ме с нежни ръце,
с въздишки...и думи реди ми!

Поискай моето тяло да тръпне,
от допир и усет по теб!
Целувай го...нека да стене!
Искай го само...за теб!

Говори ми...!Гали ме...!Целувай...!
-Ах!Полудяваш ме пак!
-Искам те!
-Твоя съм само!
Вземи ме,смело без страх!



...Звездите угасват сънливо,
там в прозрачния здрач.
...Ти спиш с усмивка до мене
дарена от нашата страст!

© Ива Асенова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??