2 jul 2007, 9:12

Искам те 

  Poesía
696 0 0
 

Искам те

 

Искам да те имам - 

адски много те обичам.

Искам да ме исаш

и да успееш да ме имаш.

 

Искам те, обичам те.

Вярваш ли ми?

Някой ден ще те накарам ли

да ме искаш истински?

 

Искам те адски много,

искам да те имам.

Искам по всяко време да ме искаш

и от страст да умираш.

 

Искам те! Обичам те!

Ти искаш ли ме?

Искам те, искам да те имам

и за теб да умирам!!!

© Любомира Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??