2.07.2007 г., 9:12 ч.

Искам те 

  Поезия
684 0 0
 

Искам те

 

Искам да те имам - 

адски много те обичам.

Искам да ме исаш

и да успееш да ме имаш.

 

Искам те, обичам те.

Вярваш ли ми?

Някой ден ще те накарам ли

да ме искаш истински?

 

Искам те адски много,

искам да те имам.

Искам по всяко време да ме искаш

и от страст да умираш.

 

Искам те! Обичам те!

Ти искаш ли ме?

Искам те, искам да те имам

и за теб да умирам!!!

© Любомира Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??