Искам те. Сега. Веднага.
Извън сценарий. Без график.
Без трагедия или пък драма.
Може само малко като в комедия.
Да напишем своята повест.
Двама. Без грим. Без маски.
Само по души, оголени в ласки.
Искам те. Сега. Веднага.
Разбираш ме, нали?
Не казвай нищо.
Знам, че знаеш.
Просто ме люби.
© Stanil Markov Todos los derechos reservados