24 авг. 2022 г., 15:01

Искам те 

  Поэзия » Любовная
208 0 0

Искам те. Сега. Веднага.
Извън сценарий. Без график.
Без трагедия или пък драма.
Може само малко като в комедия.

Да напишем своята повест. 
Двама. Без грим. Без маски.
Само по души, оголени в ласки. 

 

Искам те. Сега. Веднага.
Разбираш ме, нали?
Не казвай нищо.
Знам, че знаеш.
Просто ме люби.
 

© Stanil Markov Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??