============
Искам...
В сърцето ти да се постеля бездиханно
и да живея само там – в спокойно тупкане.
И нощем морско-синьото твое ухание
да ме приспи с уют на перлена черупка.
Искам...
До теб да бъда тихо – във въздух да се скрия
и да целуна спящите ти мисли, с обич!
Небето, от свенливост, нежно да завие
телата ни с тъкана звездна роба...
Искам...
============
© Станислава Todos los derechos reservados