30 mar 2007, 9:34

искам те отново 

  Poesía
797 0 7

Обичам аромата на кафето, 
твоите писма...
На слънцето лъчите

в  морско отразени.
И топлите лехи

със есенни цветя,
божури,

замечтани хризантеми...

Откривам  смисъла в
”родина”,  ”хляб”,  ”зора”
когато ми показваш

че си с мене.
В един вълшебен миг

под навес от листа,
от ласките ни

пламнала е  нежност.

В стомаха ми тежи,
безумна съм от страст,
дори се губя

в кладата на ревност...
Гнездо на огнените птици

е домът ни.
А ние сме

облечени във древност.

Хипнотизирана съм

да те искам цял живот
със музиката

на митична флейта.
Горещината е влудяваща –
утробата ми плод...
Танцуваме със сарита червени.

И ти си най-красивият!
За мен си лунен бог.
В зениците ти

заиграват се звездите...
Събличай ме с прегръдки
в радост и възторг.

Вземи ме, обич!  
Искам те отново...

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??