Красиви думи има навред,
но най-красивите оставих за теб,
ти си измамна и потайна,
скрила се в дълбока вода.
Не мога да те разбера,
истинска шега, ти виждаш любовта,
виждаш мен всеки ден,
че искам нещо, обнадежден.
Имах за теб рими и проза,
ти се оказа моята муза.
Около теб има стена,
затворила за мен свойта врата.
Много години с различни имена,
в нощта се лутам между чужди сърца,
от жена до деца, от жена до деца,
нито една без твойта красота...
Но искам теб...
© Атанас Къшев Todos los derechos reservados