8.11.2008 г., 6:06 ч.

Искам теб... 

  Поезия » Любовна
1191 0 6

Красиви думи има навред,

но най-красивите оставих за теб,

ти си измамна и потайна,

скрила се в дълбока вода.

 

Не мога да те разбера,

истинска шега, ти виждаш любовта,

виждаш мен всеки ден,

че искам нещо, обнадежден.

 

Имах за теб рими и проза,

ти се оказа моята муза.

Около теб има стена,

затворила за мен свойта врата.

 

Много години с различни имена,

в нощта се лутам между чужди сърца,

от жена до деца, от жена до деца,

нито една без твойта красота...

 

Но искам теб...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??