6 oct 2005, 18:11

Искам ти да си... 

  Poesía
1148 0 4

Искам, искам да си писито ми
двадесет и четири часа в
денонощието да си до мен.

Когато имам  нужда
да те включа и да ти се
наслаждавам.

Искам да си мишката  му,
за да мога непрекъснато да те докосвам.

Искам да си монитора,
за да мога вечно да те съзерцавам.

Да си тонколонките,
за да може да чувам гласа ти,
сякаш слушам музика.

Искам да те откривам
във всеки един от сайтовете,
когато те няма.

Искам да си клавиатурата
на писито ми,
за да мога да те докосвам,
когато желая.

Искам да си до мен
двадесет и четири часа в денонощието.

ИСКАМ ...

© Гергана Кирова - Йонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??