12 jun 2022, 14:52

Искрата 

  Poesía
129 0 0

искрата — да не

се престава да се съзидава —

сгрява

 

....................................................

 

с други думи:

 

искра съгрява —

да не се престава да

се съзидава

 

 

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??