8 dic 2008, 0:05

Искрено 

  Poesía » De amor
584 0 4
 

 

Искрено

 

Прости ми,

че не зная как да се държа

и как да спра да те обичам.

Опитвам се,

ала не мога

в една лъжа да ти се вричам.

Не искам

и не мога да те забравя.

Студено е.

Сама в студа какво да правя!?

Страхувам се,

но не за себе си...

За теб се плаша.

Обичам те!

Не мога друго да ти кажа.

© Галина Матева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??