19 dic 2012, 9:10  

Ислямски център в София 

  Poesía » Civil
589 0 0

Плевнелиев приветства център ислямски.

Туй е една от простотиите му гигантски.

Вижте поредния Стефчов в дела ни жесток.

Аллах е бог и Плевнелиев е неговият пророк!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??