19 дек. 2012 г., 09:10  

Ислямски център в София 

  Поэзия » Гражданская
591 0 0

Плевнелиев приветства център ислямски.

Туй е една от простотиите му гигантски.

Вижте поредния Стефчов в дела ни жесток.

Аллах е бог и Плевнелиев е неговият пророк!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??