16 ago 2011, 13:09

Истина 

  Poesía » De amor
568 0 3

Мечтая си самотен в този късен час

 

да има ние - не да бъда само аз.

Мечтая всеки ден и всеки час

да зърна теб, да чуя твоя глас!

Забравих всичко - дори загуби смисъл,

в главата ми си ти единствената мисъл!

Животът мрачен, сив и скучен е без теб,

прескочил бих за тебе всеки перипет!

Усмивката ти гали нежно моите очи,

 

не мога да опиша колко си изящна ти!

Дори умело да успявам да описвам всичко,

едва ли има епитети, рими или фрази,

които да опишат красота подобна, знай,

на тази!!!

 

 

© Васко Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??