18 ene 2009, 21:11

Истина 

  Poesía » De amor
547 0 1
Да търся любов желание нямах,
и не исках да страдам отново,
в собствен свят си живеех,
заключен от всякаква злоба.
Прекарвах дните самотно,
забравила що е любов,
и молех се единствено само
и аз да стана част от този живот!
Не вярвах, че има нещо такова,
завладяващо безмълвно ума ти,
не вярвах и за себе си даже,
че ще прекарваш със мене деня си!
Тогава те срещнах и повярвах,
че и тази любов съществува,
повярвах и в това даже, че
не всяка любов се купува!
Сега любовта ти е моя
и мойта любов е заключена в теб!
Обичам те истински и не на шега.
Обичаш ме лудо, да, това е самата истина!

© Диана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??