18 sept 2016, 15:29  

Хвърчила от усмивки 

  Poesía » De amor
288 2 0

 

Обичам да те изненадвам ... със душата си

и да запълвам тишините ти с мечти.

Все още пълна съм с късметчета от макове,

орисани да сбъдват добрини.

 

Обичам да те вдъхновявам и със спомени,

уютно свили се във ириса на дните.

Там всеки дар е топлинка. И полет

на хвърчила, рисуващи усмивки.

© Дочка Г Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??