30 oct 2006, 0:30

Истината ... 

  Poesía
629 0 1

 

Щастлив е този,

          който обича

                без да притежава!

 

Мъдър е този,

     който разбира,

          но и съчувства!

 

Щедър е този,

          който

                раздава себе си!

 

Умен е този,

          който раздава себе си,

                помага на другите,

                   но не хаби чувствата си!

 

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Какво значи " да хабиш чувствата си"?
    Извинявай, може би въпросът ти се струва глупав, но аз наистина трудно давам определение на този израз.
Propuestas
: ??:??