22 sept 2008, 9:45

Истината е измамна 

  Poesía » De amor
881 0 2
Аз не искам обич,
искам топлина...
Не искам страст дори,
а искам светлина!
Бях потънал в мрак,
усещах само самота.
Изгубен бях във страх
изпълнен с куха празнота.

Недей сега ме съжалява,
сърцето ми това не заслужава.

Истината е измамна
и чувствата във теб,
не искам да открадна
сърцето ти, сковано в лед.
Дъждът тъжи със мен...
Ти не ме обичаш, знам.
Но не искам и да прося,
по-добре да бъда сам!

© Ивайло Валентинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??