24 may 2013, 10:56

Истинска 

  Poesía
533 0 3

за Пламен

 

Не съм ти обещавала, че ще е лесно.

Най-хубави са трудните неща,

плесни с ръце, кажи “Чудесно!”

и в миг ще ти разкрия аз света.

Не съм ти казвала, че ще съм тиха,

че ще кротувам ти докато спиш,

но обещах ти да съм винаги открита

и да съм с теб, дори ако ме нараниш.

Не съм ти казвала, за Бога, нищо.

Не съм лъжкиня, за да те предам.

Не винаги ще гледам в теб обично,

но винаги, да – винаги ще бъда там.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??