19 dic 2013, 20:55

Истинска 

  Poesía » Otra
363 0 3

Не съм идеална, но съм истинска.
Искрено обичам - без преструвки.
С любов се отдавам - изгарям.
Жена - мечта.
С черна коса, със сини очи.
Устни - сладка малина.
Ръце - върбови клонки.
Снага - топола.
Дива. Луда. Неукротима.
Такава съм аз.
На лъжата - не съм фен.
Истински слова шепна в нощта.
Във вените ми огън тече.
Клада от страст в мене гори.
Аз съм като клечка кибрит.
Запалиш ли ме, ще изгориш.
Нежност и любов са моето облекло.
Различна съм от другите жени.
В очите ти ще надникна 
и твоите мисли ще прочета.
Сърцето ти ще чуя, как тихо ми шепти.

denisima - 01.08.2013 г.


© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??