9 may 2016, 0:21

Истинска и безкрайна е... 

  Poesía » De amor
371 0 9

 

Истинска и безкрайна е...

 

Сънищата ми са за теб, мечтая за теб

чувствам прегръдката ти в душата си,

а тишината отговаря ми - как си ти?!

Ума и сърцето ми са заети неспирно от теб...

И дори да поискам, никога няма да мога...

да те забравя и дори да продължа...-

само за теб ще мога щастлива да бъда...,

                                                       да живея...!

И дори времето да минава заплашително

знам, че някой ден ще се срещнем отново...,

защото тази наша любов не умира...,

не свършва..., страховете и изпитанията

побеждава и след смъртта... - безкрайна е...!

Където и да се намираме...един в друг

ще сме винаги, ще се подкрепяме...,

                                                            обичаме...

ще плачем и ще се радваме заедно

                                                  където и да е...-

ако ще на края на света...от любов ще се търсим...-

Чувството по - силно от всичко и всички...,

което не може да изтрие, що е в сърцето...,

което не може да спре и просто обича...

и защото поглеждаме към небето,

и от тъмата на дъното изравяме надеждата...,

защото във всеки ъгъл чуваме гласа ни да пее,

в тунела появява се светлина...,

и студът се разтреперва от идващата топлина...,

защото е по - силно от нас...-

времето става свидетел на това как

прегърнала ни е любов несравнима

                                        ...неземна и неразделна,

раздала и създала животи...,

която каквото и да се случи

всяка стъпка извървява...,

чиято душа несломима обединява ни,

на живота предава ни,

и показва...как цялата е само за нас двамата,

и как дори тогава... я споделяме,

                                     раздаваме безспир,

защото просто е  безкрайна...,

                           от нас извираща и истинска...!

 

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за този полет!
  • Благодаря ти от сърце!
  • Поздравления за стихотворението!
  • Благодаря ви..., трогнахте ме!!!
  • Накара ме да се замисля, Калиа. Красиво и поетично постоянстваш в любовта и с това печелиш възхищението ми. Истинската любов...дали тя се занимава да брои пари например? Едва ли. Защото тя живее в замъка на вечността! Поздрав!
  • чудесно е... Провери си пощата
  • Безмълвен...(!!!)
  • "И от тъмата на дъното изравяме надеждата...,
    защото във всеки ъгъл чуваме гласа ни да пее,
    в тунела появява се светлина...,
    и студът се разтреперва от идващата топлина...,
    защото е по - силно от нас...-
    времето става свидетел на това как
    прегърнала ни е любов несравнима"

    Съгласен! Прекрасно е...
Propuestas
: ??:??