24 sept 2007, 9:19

Истински звезди 

  Poesía
763 0 1
Добре дошли, това е нощта!
Ние сме звездите в
шибаната ни лъжа.
Нека бъдем добри,
ще се снимаме с всички,
а после майната им, нали?
Ще стъпваме по червения
килим, (по нещастието на хората)
и спокойно ще спим.
Няма да ни пука за дребни неща,
дали някое дете гладува по света.
Караме лъскавите си коли,
къщи, модни дрехи, мъже и жени,
а там някоя майка не може да спи,
чака завръщането на сина си
от далечни войни.

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??