14 jun 2009, 18:02

Истинско 

  Poesía » Otra
625 0 2

Сърцето ми немее,

гласа ти щом го няма.

Душата ми бленува,

ръцете ти копнея...

За дланите жаднея,

за тебе се разлиствам,

пред тебе се пречиствам,

като поток изливам

и вливам, вливам, вливам...

© Гинка Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??