14.06.2009 г., 18:02 ч.

Истинско 

  Поезия » Друга
627 0 2

Сърцето ми немее,

гласа ти щом го няма.

Душата ми бленува,

ръцете ти копнея...

За дланите жаднея,

за тебе се разлиствам,

пред тебе се пречиствам,

като поток изливам

и вливам, вливам, вливам...

© Гинка Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??