Вярваш ли, че случайно те избрах.
Ти беше сама,
аз бях сам,
дупка
в моето сърце,
дали ще успееш да е запълниш?
Приличаш ми,
познай на кого,
ще се сетиш ли?
Да, това е !
Един път се влюбваш,
много пъти те разбиват.
Проклятие си,
кой ми го причини?
Отрова си,
опитах те,
търся те още,
но защо ?
Ниско-160,
лешниково кестеняво,
мистичен поглед,
намирам те постоянно.
Къде си?
Идваш ли?
© Емануел Todos los derechos reservados