15 sept 2015, 20:38

Историята ми накратко 

  Poesía » Civil
330 0 0

Историята ми на кратко

Аз още помня други дни,
със други времена и нрави 
когато в мойте младини,
вървяха в синорите крави...

Когато нашия народ 
 превиваше гръб на полето,
събирайки от него плод
и радвайки се общо взето.

Дойдоха Чужди в  моя край,
и те пред нищо не се спряха.
И изградиха своя "рай"...
Вървяха  твърдо през просото!

Тогава още аз растях
и търсех място на Земята,
бях спиран аз, но  не бях спрян.
Неканен влязох във Играта.

И свойте семена посях,
намерих даже малка ниша,
къде със дързост къде с страх,
в живота успях, да се впиша...


© Христо Славов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??