15 jun 2015, 17:31

Ивко - футболист 

  Poesía » Para niños
324 0 0

Ивко топка рита!
Давай, Ивка! Давай!
Вражата защита
смело побеждавай!

 

Ивко във вратата
бързо се прицелва !
„Шут!“ и под гредата
мрежата прострелва!

 

„Гооол!“ и съдията
свири „Край на мача“!
Радват се децата!
Всяко вика! Скача!

 

Ивко вой надава:
„Ууурааа ! Победихмеее!“!
Припка и пропява:
„Топката им скрихмеее!“

 

Ех, че чудна врява! -
Глъчка! - Чуй я! Виж я! -
Тъй се дух калява
и се волно диша!!!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??