29 ene 2020, 9:30

Из живота на Бетховен 

  Poesía
357 0 0

детство отнето —

превърнато в мъка и 

скръбно сърцето

 

и за светлинни

години Деветата

очовечѝ ни

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??