17 oct 2009, 0:47

Из песен 

  Poesía » Otra
650 0 2

Целуна ме в дъжда веднъж, в дъжда веднъж.
Целуна ме във буйна ръж, веднъж, веднъж.
Сега повярва ли в сълзите, покрили целия ми дом?
А Бог окриля ли съдбите, когато в гърлото потъва стон...

© Анна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??