21 dic 2016, 21:15

Избирам те без избор... 

  Poesía » De amor, Verso libre
899 3 2

 

Днес като всеки един ден

те избирам, за да те обичам.

Избирам те, за да те мисля.

За да те чувствам и мечтая.

 

Избирам те, за да те изричам.

Избирам те, за да те прегръщам.

За да те галя и за да те целувам.

Избирам те, за да те пазя и помня.

 

Избирам те за подкрепа.

За липса и за присъствие.

За приятел и за любовник.

За път и посока. Избирам те.

За миг и вечност. За смисъл.

За спътник в живота.

 

Днес като всеки един ден

те избирам, за да узнаеш,

че те обичам. За да узнаеш,

че съм щастлива и искам

и ти да си щастлив...

 

© Сумалия Хосе Todos los derechos reservados

Сърцето си знае най - добре работата  и винаги избира правилно, за него и нас, макар понякога да ни се струва че не е така. Вярно, че следкато вече избере ни оставя без избор, но защо да избира друго, щом вече е избрало. Човек не избира в кого да се влюби, не избира също кога, как и за колко време, но избира начина и факта, че обича, избира дали и как да е с дадения човек и когато вече е избрал, го избира пак и пак.

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??