Избор
----------------------------------------------
Сама наметнах
одеалото на избора,
сама избрах
да трябва да избирам,
разкъсвана
между мълчание и тишина.
Обичам двамата -
единият е вятър,
заслон от вятъра е другият;
единият е буря,
в буря ме превръща другият.
Избор невъзможен!
В любовта сама се вплитам,
като стих съм нежна
и объркана -
богиня ли да бъда
или да имам бог?
20.08.2010 г.
© Ина Todos los derechos reservados