5 oct 2014, 21:05

Избори 

  Poesía » De humor
336 0 0

                                      Избори    

 

                       Напоследък само това чуваме

                       и да гласуваме - и да не гласуваме

                       пак ще гладуваме!                         

 

                                           Е.Г.Н.

 

                        Какво ли не прави времето

                        на младини ни блестяха очите

                        сега - темето!

 

                                     Житейски незгоди  

                        

                        Край. Вече съм необвързан и на свобода

                        но след всичко изживяно около развода,

                        даже и като талпа да съм напоркан,

                        сега мадама може да ме свали

                        само със тухла " четворка "!!!    

 

                                     Съвет от заврян зет

 

                        Да е мирно и тихо у Вас

                        без излишни дрязги и шум,

                        винаги хвалете тъщата на глас,

                        но я псувайте на ум!!!

                        

© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??