12 abr 2007, 12:09

Избягала.. 

  Poesía
726 0 4

Училище на моите мечти,
при теб за сетен път се връщам аз.
Мечтата моя бе да уча тука, но, уви -
отново съм избягала от час...

© Татяна Начкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??