31 may 2007, 8:41

Изгорих мислите за теб 

  Poesía
536 0 5
Махнах ги. Изгорих ги.
Всичките мисли за теб.
Твърдо дълго позволих им
да владеят моят ум и сърце.
Бях подвластна твърде дълго
на твоя мъжки чар.
Издигах те на царствен трон,
поставях те на пиадестал.
А ти си просто мъж.
Много има като теб.
Срещах ги под път и над път,
опитващи се да се влюбят в мен.
Не, аз мога да те забравя.
Ето, увери се сам.
Мислите за теб изоставям.
С него съм и не изпитвам мрак.


"Този, който никога не е имал нито дружба, нито любов, е хиляди пъти по-беден от този, който е загубил и двете" Рихтер

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??