7 jun 2009, 17:31

Изгубен Рай 

  Poesía » De amor
878 0 2

Тъжен човек,

с тъжна съдба,

в тъжна страна,

тъжни песни пее...

 

.....

с луда мечта

.....

 

Объркан от нечовешката си съдба,

остава неразбран и се пита

какво се крие между нас -

да вика вече нямам глас...

 

Любовта умира,

сливат се вик и тъга -

в нощта на вечността.

 

Ронят се сълзи горещи -

ден след ден, щом търся любовта,

а сърцето тъжно си мълчи,

защото откривам само самота.

.........

Тъжен човек,

светли надежди

сее.

 

P.S      a m o r     f a t i

 

Edward Maya & Alicia - Stereo Love

© Дидо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??