7 mar 2015, 21:42

Изгубена 

  Poesía » De amor
275 0 0

Ако тъмнина се спусне

в пътя ми към теб

и изгубя очите си.

Ако забравя топлината на ръцете ти

и изчезне нежният ти шепот,

ще ми дадеш ли знак,

за да се върна!

© Боряна Банова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??