7 мар. 2015 г., 21:42

Изгубена 

  Поэзия » Любовная
280 0 0

Ако тъмнина се спусне

в пътя ми към теб

и изгубя очите си.

Ако забравя топлината на ръцете ти

и изчезне нежният ти шепот,

ще ми дадеш ли знак,

за да се върна!

© Боряна Банова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??