22 jun 2019, 14:24

Изгубена 

  Poesía » De amor
412 0 0

Как чувствам се изгубена 

А жадувам да бъда намерена 

Да ме намери някой 

Който знае какво означава да си никой 

Да знаеш, че си любим 

А не необходим 

© random_girlie Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??