Jun 22, 2019, 2:24 PM

Изгубена 

  Poetry » Love
413 0 0

Как чувствам се изгубена 

А жадувам да бъда намерена 

Да ме намери някой 

Който знае какво означава да си никой 

Да знаеш, че си любим 

А не необходим 

© random_girlie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??