26 nov 2008, 20:14

Изгубена мечта 

  Poesía » De amor
1047 0 3

Защо не ме поглеждаш вече,

не съм ли още в твоите мечти,

защо отбягваш погледа ми отдалече

сякаш друг в сърцето ти лежи.

Къде отиде твойта приказна усмивка,

с която срещаше ме всеки ден,

къде отиде твоят нежен поглед,

за който мислех аз, че съм роден,

къде отиде твоят чар,

с който ти ме покори,

който сякаш бе от Бога дар,

както и самата ти.

 

© Наско Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??